perjantai 24. toukokuuta 2019

Asiakkaana Klååki

Klååki valmistaa käsityönä pirteitä ja herkullisia koruja ja sain heiltä valikoiman koruja kuvattavaksi.


Aikaa on jäljellä enää viikko, joten kuvaukset piti järjestää ripeästi. Aloitin projektin tekemällä pinterest taulun inspiraatiolle ja toin omia korujani kuvattavaksi jotta sain vähän tuntumaa korujen kuvaamiseen.


Aloitin projektin jo 13.5 asiakkaan kontaktoimisella. Tuo viikko 20 oli kuitenkin meille molemmille kiireistä aikaa ja sovimme että saan tuotteet vasta seuraavan viikon maanantaina 20.5. Minulla oli pari päivää aikaa harjoitella ja inspiroitua korujen kuvaamisesta.
Otin omista koruistani harjoituskuvia ja sitten tulikin jo maanantai ja sain tuotteet. Inspiraatio alkoi virtaamaan ja tein todella paljon luonnoksia ja rekvisiittalistaa.


Luonnosten jälkeen lähdin samantien kuvamaan koska aikataulu oli aika tiukka. Tuotteiden palautus oli perjantaina 24.5 eli aikaa kuvaamiseen oli 4-5 päivää. Lähdin kuvaamaan reippaasti ja sainkin kuvattua kaikki kuvat vain kahdessa päivässä. Aloitin kuvaamisen tiistaina ja jatkoin keskiviikkona, torstaina muokkasin kuvat Lightroomissa ja perjantai aamuna olikin jo tuotteiden palautus. Perjantaina myös lähetin kuvat asiakkaalle ja hän oli tyytyväinen niihin. Alle laitan muutamia ennen ja jälkeen kuvia👇

Ennen
Jälkeen

Ennen
Jälkeen

Ennen
Jälkeen

Ennen
Jälkeen

Ennen
Jälkeen

Ennen
Jälkeen

Ennen
Jälkeen

Ennen
Jälkeen


Kuvien muokkaamisen jälkeen nimesin kuvat tuotteiden mukaan ja lopullisia kuvia tuli 28. Näistä lähetin asiakkaalle 22 parasta. Tähän postaukseen en laittanut kaikkia, vain omat lempparini :)

Perjantai-iltana sainkin jo nähä kuviani Klååkin Facebook-sivulla😍Kiitos katselusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti